Numeriskt tangentbord ökar effektiviteten

Numeriskt tangentbord ökar effektiviteten

  • On 18 oktober, 2012
  • tangentbord

När du arbetar med företagets redovisning är det ofrånkomligt att det blir mycket siffror och belopp som skall matas in. Det gäller även de enklaste och bästa bokföringsprogrammen. Ett numeriskt tangentbord gör arbetet betydligt enklare. Har du ett tangentbord utan numerisk del idag kanske du funderar på att skaffa antingen ett nytt tangentbord eller en numerisk knappsats till tangentbordet. En extra numerisk knappsats fungerar även till en bärbar Mac som MacBook Pro och det gör inte bara arbetet med bokföringen enklare utan är också användbart i andra sammanhang som när du jobbar med din internetbank till exempel. Ett nytt tangentbord eller en numerisk knappsats kostar några hundralappar och är en investering som snabbt betalar sig.

Apple Numeriskt Tangentbord

Tangentbord med numerisk del från Apple Store

Naturligtvis kan du använda ett vanligt tangentbord och jobba effektivt med Adaro Bokföring men om du använder ett numeriskt tangentbord kommer du att upptäcka att Adaro Bokföring har många smidiga funktioner som gör ditt arbete enklare och dig mer produktiv.