Adaro lanserar faktureringsapp för iPhone och iPad

Adaro lanserar faktureringsapp för iPhone och iPad

  • On 2 augusti, 2013
  • fakturering, ios, ipad, iphone

Fakturering för iPad och iPhone

Adaro lanserar idag Fakturera Enkelt, en app för fakturering på iPhone och iPad. Fakturera Enkelt gör det enkelt att fakturera från din iPhone eller iPad. Du skapar snabbt en faktura och kan sedan skicka den direkt från telefonen eller surfplattan.

Fakturera Enkelt är en komplett mobil lösning för din fakturering. Du kan enkelt registrera kundbetalningar och följa upp vilka fakturor som är obetalda. Översiktsvyn visar i diagramform hur mycket du fakturerat senaste året och annan viktig information.

Fakturering för iPad

När det är dags för bokföring sammanställer appen fakturor och betalningar till ett bokföringsunderlag som du kan skicka med e-post till din redovisningskonsult eller själv importera i ditt bokföringsprogram.

Fakturera Enkelt är en lokalt installerad app och kräver inga externa tjänster. Allting sker lokalt på din iPhone eller iPad.

Fakturera Enkelt är framtagen i ett samarbete mellan Adaro AB och Apptown Studio AB och finns att hämta på App Store nu.

Läs mer om Fakturera Enkelt här.