Demoversion av Adaro Bokföring

Bokföringsprogram för Mac - DemoDemoversion av Adaro Bokföring

Adaro Bokföring är ett bokföringsprogram för Mac-datorer som är enkelt och lättarbetat med flera unika funktioner som underlättar ditt bokföringsarbete. Om du vill prova på bokföringsprogrammet innan du köper kan du hämta en demo-version via länken nedan. Notera att demo-versionen ännu inte är uppdaterad till den senaste versionen.

Efter att du hämtat programmet bör du flytta det från nedladdningsmappen. Du kan till exempel lägga det i programmappen. Demo-versionen är begränsad till 15 verifikat i ett räkenskapsår och saknar möjlighet för SIE-export och import men är annars fullt funktionell. Alla bokföringsdata som du lägger upp i demo-versionen ligger kvar och du kan fortsätta att arbeta med dem när programmet är köpt. Frågor och synpunkter tar vi emot på adressen: support@adaro.se

Programmet köps enklast via Mac App Store. För andra alternativ och licenser kontakta info@adaro.se.

Hämta Adaro Bokföring demo här.

Systemkrav för demo-version: OS X 10.9 (Mavericks) eller senare.

Innan du köper appen bör du radera demo-versionen för att undvika problem vid installationen. Alla data du lagt in i demo-versionen kommer att finnas kvar och visas i den köpta appen även efter att du raderat demo-versionen.