Radera konto i Fakturera Enkelt

Radera konto i Fakturera Enkelt

  • On 9 juni, 2014
  • konto, tips

Fakturera Enkelt gör det enkelt för dig att fakturera och sedan skicka bokföringstransaktionerna till din redovisningskonsult eller till dig själv för bokföring.

Kontona som används i Fakturera Enkelt är ett urval av de konton som rekommenderas av BAS-gruppen. Behöver du använda andra konton kan du lätt lägga till dem i fliken Inställningar där du sedan väljer Konton för bokföring. För att lägga till ett konto väljer du kontot under den kategori där kontot ska ingå. Vill du till exempel lägga till ett försäljningskonto knackar du på ett konto där. Sedan är det bara att knacka på plus-symbolen uppe i högra hörnet av det popup-fönster som visas.

Behöver du radera ett konto gör du nästan på samma sätt men när popup-fönstret visas sveper du istället till vänster på raden med kontot du vill radera. Se figur. Tänk på att du kan inte ta bort konton som används på en artikel.

Radera Konto