Fakturera Enkelt 3.0

Fakturera Enkelt 3.0

  • On 16 maj, 2014
  • ios, ipad, iphone, uppdatering

Så är Fakturera Enkelt uppdaterat till version 3.0!

Appen är nu helt anpassad till iOS7 och det blir också den lägsta versionen som Fakturera Enkelt stöder. Genom detta har vi möjlighet att fortsätta utveckla produkten med ännu fler och bättre funktioner utan att göra namnet Fakturera Enkelt orättvisa. Det ska vara enkelt att fakturera!

Förutom detta så innehåller uppdateringen också några små rättningar och förbättringar.

Vi har också förenklat betalningsmodellen. Många kunder har uttryckt en önskan att kunna skapa och skicka några fakturor från sitt eget företag för att kunna avgöra om appen fungerar för dem.

Därför inför vi nu en helt fri modell där man skapa och skicka fem fakturor helt gratis. Vi avvecklar också tre-månaders abonnemanget så nu är det samma pris på Fakturera Enkelt och Fakturera Enkelt Premium. Skillnaden är att med Fakturera Enkelt kan man skicka fem fakturor helt utan kostnad.

Vi är väldigt glada för all återkoppling vi får från våra kunder. Vi får många bra förslag på vidareutveckling från våra kunder och vi tar alla förslag på stort allvar. När vi nu fortsätter utvecklingen kommer dessa förslag att ge oss ett bra fundament inför kommande arbete.