Flytta Adaro Bokföring till en ny dator

Flytta Adaro Bokföring till en ny dator

  • On 26 mars, 2018
  • bokföringsprogram, säkerhetskopiering, tips

Hur gör man enklast för att flytta all bokföringsdata till en ny eller annan dator? Genom att skapa en säkerhetskopia på din gamla dator kan du snabbt och enkelt flytta alla dina data.

  1. Först måste du installera Adaro Bokföring på din nya dator. Det gör du genom att logga in på Mac App Store och gå till fliken Köpt. Leta upp Adaro Bokföring i listan och klicka sedan på Installera.
  2. Gå nu till din gamla dator och ta en säkerhetskopia i Adaro Bokföring. Det gör du genom att klicka på Arkiv-meny i Adaro Bokföring och sedan välja Säkerhetskopiera företaget.
  3. Nu behöver du flytta filen med säkerhetskopian till din nya dator. Det kan du t ex göra med en USB-sticka, Air drop, e-mail eller vad som fungerar bäst.
  4. Starta sedan Adaro Bokföring på din nya dator och läs in säkerhetskopian genom att välja Arkiv-menyn och där klicka på Återställ säkerhetskopia.

Det borde vara allt. Säkerhetskopian innehåller ett företags alla data. Har du flera företag så upprepar du proceduren för varje företag.